Родопа (Смолян) завърши на 11-о място в току що приключилия сезон на

...
Родопа (Смолян) завърши на 11-о място в току що приключилия сезон на
Коментари Харесай

Младите в Родопа се възползваха от предоставения им шанс

Родопа (Смолян) приключи на 11-о място в одеве завършилия сезон на Югоизточната Трета лига. Отборът слезе с три позиции по отношение на първия дял на шампионата. В края на предходната година тогавашния треньор Юлиян Сюрджиев беше безапелационен, че отбора му е надскочил упования откъм точков актив. Игрово обаче е отстъпил спрямо предходната акция. Последните 12 мача от шампионата смолянския състав беше воден от опитния треньор Звезделин Чаушев. Той разяснява пред Sportal.bg представянето на поверения му тим. 

„ Имахме много катаклизми. Отсъстваха съществени играчи. На местата им влязоха много млади момчета. Възползваха се от предоставения им късмет и оставиха положителни усещания. Показаха, че може да се разчита на тях през идващия сезон. Помогна им и това, че позицията ми в класирането даваше нужното успокоение. Можеше да сме по-напред в таблицата. Допуснахме обаче непредвидени неприятни резултати. Пример са мачовете с пловдивските Локомотив II и Спартак. Като цяло обаче всички сме удовлетворени от представянето ни. Признателни сме на Николай Мелемов, кмет на Община Смолян, който оказва помощ на клуба и спорта изобщо “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР